OmTT is in augustus 2003 begonnen met het aannemen van opdrachten. In de vier maanden daarvoor werd er allen aan pilotprojecten gewerkt. Zo kon er voldoende ervaring worden opgedaan en konden we er voor zorgen dat de documentenstructuur verder ontwikkeld kon worden. Checklists voor inventarisaties werden aan de laatste eisen aangepast, het format voor de rapportages kreeg vorm, en er werd een huisstijl ontwikkeld.

Sinds 21 januari 2004 is OmTT in het handelsregister gregistreerd. De werkwijze blijkt succesvol te zijn en de opdrachtgevers ervaren de samenwerking als plezierig. "Het is prettig om werk uit te besteden aan een betrokken collega die vanuit een objectief perspectief met mij mee kan denken".

OmTT is er om alle gebruikers en de facilitaire bedrijven van organisaties die werkzaam zijn in de branche podiumtechniek en theater te ondersteunen.

"Ruud de Koning staat met OmTT voor hoge kwaliteit. Hij staat bekend om zijn enthousiastme en zijn rol als teamplayer. Als daadkrachtige manager combineert hij het liefst zijn twee meest ontwikkelde competenties: het analyseren van processen en het bedenken van creatieve oplossingen. Mensen staan voor hem centraal in de organisatie. Niet voor niets specialiseerde hij zich in arbeidsomstandigheden en veiligheid. Met het bedrijf OmTT kan Ruud zich inzetten voor u. En daarmee heeft u de mogelijkheid gekregen om, geheel met behoud van de eigen werkwijze, uw organisatie tijdens werkzaamheden te versterken met een ervaren en bedreven professional."


Klik hier voor de CV van eigenaar/directeur Ruud de Koning